Contact|

Jaarcongres Van Brede School naar Kindcentrum


15 MEI 2019 | Utrecht

Infomarkt

Informatie markt Brede School congres 2015

Op het Jaarcongres Brede School | Kindcentrum wordt een informatiemarkt ingericht. Tijdens ontvangst, pauzes, netwerkborrel en deelsessie (eventueel, obv deelsessiekeuze) hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn.

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan!
Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in een pdf inschrijfformulier.
Tip: gebruik Acrobat Reader om het formulier te bekijken en in te vullen (printen, schrijven en scannen is hiermee niet meer nodig).
 
Heeft u vragen of wilt u meer mogelijkheden overleggen? Dat kan! Neem hiervoor contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.
 

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

De Rekenwinkel is totaalleverancier voor het onderwijs voor robotica, 3D-scanners en printers, virtual reality en meer. Samen met u zorgen we ervoor dat 21e-eeuwse vaardigheden op een juiste manier worden ingezet. www.derekenwinkel.nl 

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep

Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap - www.swpbook.com 
Wesco is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van artikelen die nodig zijn voor de uitrusting van kinderdagverblijven, scholen, recreatie centra en andere organisaties of instanties gewijd aan kinderen van 0-12 jaar. www.wesco-eshop.nl